Golfpaket

Golfpaket nära Göteborg - Best Western Hotell Halland

Hotell Halland är ett trestjärnigt, familjeägt hotell med perfekt läge i Kungsbackas charmiga innerstad.
- ett bra val för weekendgästen, affärsresenären, för familjen och konferensgästen.

Vill du kombinera vår mysiga småstadsidyll med storstadens utbud?
Vi brukar skoja om att vi är "Göteborgs närmaste hotell" där Avenyn, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg endast ligger 20min från hotellet.

Pendeln går praktiskt taget utanför dörren - bilen kan Du lämna i Kungsbacka.
Vi har gratis parkeringsplatser i mån av plats och i direkt anslutning till hotellet ligger ett flertal parkeringsplatser till ett förmånligt pris.

Klicka här för att läsa mer om priser.

Varmt Välkomna till oss på Hotell Halland!

Vi har även platser för husbil och husvagnar på Klubben

Från och med juli 2015 har vi glädjen att meddela att vi kan ta emot gäster med husvagn eller husbil. Vi har två uppmärkta platser på parkeringsplatsen som ligger bredvid vår shop.

Priset för husvagnsplatsen är 50 kr/natt för de som bokat greenfeespel, 150 kr/natt för övriga gäster. I hyran ingår tillgång till el (6 ampere) samt toalett och dusch i klubbhuset. Gästen ansvarar själv för att ta med elkabel, ca 10 m lång.

För bokning av uppställningsplats, välkommen att kontakta kansliet på 031-93 81 80 eller skicka ett mail till oss på kansli@kungsbackagk.se.