Greenfeeavgifter

Greenfee Gamla Banan  (18-hålsbanan) erbjuder dig en förstklassig upplevelse med en härlig bankaraktär där du får känna på allt från lummig skogs- och parkbana till vindpinad seaside.
Greenfee Nya Banan  (9-hålsbanan) gäller för 9 hål. Du som bara vill spela 9 hål, njut av dem!
Greenfee Korthålsbanan  (pay & play) ger dig chansen att spela så många varv du vill under ditt besök. Kanske vill du pausa med en glass eller lunchrast, samla på dig energi och ta dig ut på banan igen!

På alla våra banor har vi även heldagsgreenfee som ger dig möjlighet att spela på samtliga banor under ditt besök. Varför inte värma upp inför 18-hålsrundan med ett varv på Korthålsbanan, för att sedan, kanske efter ett besök i vår restaurang, avsluta dagen med en 9-hålsrunda.

Greenfee Höst/Vinter

18-hålsbanan Senior Junior
  vardag/helg vardag/helg
Vardag 450:- 200:-
Helger 500:- 200:-
Samarbetsklubbar 400:- 200:-
Gäst till medlem 400:- 220:-
NB medlem/Vardagsmedlem 350:- 150:-

9-hålsbanan Senior Junior
Vardag/helg 250:- 100:-
Samarbetsklubbar 200:- 100:-
Gäst till medlem 200:- 100:-

Korthålsbanan Senior Junior
Alla dagar 100:- 50:-

Samarbetsklubbar
Delsjö GK, Varbergs GK, Falkenbergs GK, S:t Arilds GK, Vallentuna GK

När kansliet är stängt betalas greenfee enklast med kontokort i vår terminal som står i klubbhuset. Vi har även Swish.
Medlem tar med sig en seniorgäst för rabatterad greenfee enligt ovan. Dessa priser kan inte kombineras med övriga rabatter.

Eventuella avvikelser informerar vi om bland våra nyheter som du hittar både på startsidan och i nyhetsarkivet.