Greenfeeavgifter

Greenfee Gamla Banan  (18-hålsbanan) erbjuder dig en förstklassig upplevelse med en härlig bankaraktär där du får känna på allt från lummig skogs- och parkbana till vindpinad seaside.
Greenfee Nya Banan  (9-hålsbanan) gäller för 9 hål. Du som bara vill spela 9 hål, njut av dem!
Greenfee Korthålsbanan  (pay & play) ger dig chansen att spela så många varv du vill under ditt besök. Kanske vill du pausa med en glass eller lunchrast, samla på dig energi och ta dig ut på banan igen!

På alla våra banor har vi även heldagsgreenfee som ger dig möjlighet att spela på samtliga banor under ditt besök. Varför inte värma upp inför 18-hålsrundan med ett varv på Korthålsbanan, för att sedan, kanske efter ett besök i vår restaurang, avsluta dagen med en 9-hålsrunda.

Vintergreenfee

18-hålsbanan  Senior  Junior
  300:-      150:-
9-hålsbanan    Senior Junior
  200:- 100:-

Samarbetsklubbar

Delsjö GK, Varbergs GK, Falkenbergs GK
S:t Arilds GK, Vallentuna GK betalar följande:

18-hålsbanan  250:-
9-hålsbanan  150:-

När kansliet är stängt betalas greenfee enklast med kontokort i vår terminal som står i klubbhuset. Vi har även Swish. Samarbetsklubbar
Delsjö GK, Varbergs GK, Falkenbergs GK, S:t Arilds GK, Vallentuna GK

Medlem tar med sig en seniorgäst för rabatterad greenfee enligt ovan. Dessa priser kan inte kombineras med övriga rabatter.

Eventuella avvikelser informerar vi om bland våra nyheter som du hittar både på startsidan och i nyhetsarkivet.