Våra Banor

36 unika hål. 3 banor, 3 olika upplevelser. Enastående natur. Ett ständigt arbete för att förbättra våra banor med det lilla extra. Något som passar dig, oavsett handicap. En perfekt blandning av park-, seaside- och skogsbana. Vi ger dig variationen du aldrig tröttnar på!

Gamla Banan

Spelar du Gamla Banan erbjuder vi dig en förstklassig upplevelse med en härlig bankaraktär där du får känna på allt från lummig skogs- och parkbana till vindpinad seaside.

1974 lades grunden för denna variationsrika 18-hålsbana då 13 hål stod spelklara. Dessa bestod av nuvarande parkhålen 1-6 och de knixiga hålen 12-18. Tre år senare var även de vackra och utmanande sjöhålen klara, och därmed hade Kungsbacka sin första 18-hålsbana!

Flera greenområden och hål har byggts om under de senaste åren, med fantastiskt resultat.

Banguide, bilder och slope för Gamla Banan hittar du här.

Nya Banan

En runda på vår 9-hålsbana är tuffare, och därmed roligare, än du tror. Du får chansen att öva på att ”spela med knoppen snarare än med kroppen” på denna fullängdsbana. Stora inbjudande greener och relativt korta par 4-hål kan vid en första anblick tyckas enkelt, men skogen, bergen och allt vatten gör din 9-hålsrunda till en klar utmaning.

Nya Banan, med vattenhinder på sju av de nio hålen, presenterades spelklar 1992.

Banguide, bilder och slope för Nya Banan hittar du här.

Korthålsbanan - pay and play

Banan som är tillgänglig för alla, alltid! Det finns inga krav på förkunskaper för att få spela på Korthålsbanan. Denna bana består av 9 korthål mellan 80-125 meter, och oavsett om du håller i din första klubba eller tränar febrilt inför en viktig tävling så passar Korthålsbanan för dig. Du som nyligen funnit lyckan i golfen får en rolig och spännande utmaning, medan du som är mer etablerad i golfvärlden får en utmärkt möjlighet att vässa ditt närspel och lite kortare järnklubbor.

2003 var utbyggnaden av vår Korthålsbana klar, de tidigare 5 hålen blev 9 hål där du får uppleva fina greenområden och en stor damm som ofta är i spel och gör hålen mer spännande.

Banguide till vår Korthålsbana hittar du här.