Välkommen till Gamla Banan!

Gamla Banan är vår "diamant" här på Kungsbacka Golfklubb. Spelar du Gamla Banan erbjuder vi dig en förstklassig upplevelse med en härlig bankaraktär där du får känna på allt från lummig skogs- och parkbana till vindpinad seaside. Flera greenområden och hål har byggts om under de senaste åren, med fantastiskt resultat.

En njutbar golfbana med variationen du aldrig tröttnar på!

Par
Vit
137m
Gul
Blå
Röd
Orange

Par
Vit
137m
Gul
Blå
Röd
Orange
122m

Ta en eller två klubbor extra

Kungsbacka GK öppnar och slutar med ett par-3 hål. Båda är nästan exakt lika långa, men var beredd på att öppningshålet spelas lite längre än vad det står i scorekortet. Det är uppför till green och ofta när man står på tee så känner man inte vinden ovanför träden. Ta gärna en eller två klubbor extra, men var försiktig så att du inte blir för lång då du får en snabb nerförsputt tillbaka. Utslag till höger dras förrädiskt mot högerbunkrarna.

Slope för Gamla Banan