Välkommen till Korthålsbanan

Banan som är tillgänglig för alla, alltid! Det finns inga krav på förkunskaper för att få spela på Korthålsbanan. Denna bana består av 9 korthål mellan 80-125 meter, och oavsett om du håller i din första klubba eller tränar febrilt inför en viktig tävling så passar Korthålsbanan för dig. Du som nyligen funnit lyckan i golfen får en rolig och spännande utmaning, medan du som är mer etablerad i golfvärlden får en utmärkt möjlighet att vässa ditt närspel och lite kortare järnklubbor.

2003 var utbyggnaden av vår Korthålsbana klar, de tidigare 5 hålen blev 9 hål där du får uppleva fina greenområden och en stor damm som ofta är i spel och gör hålen mer spännande.

Par
Vit
137m
Gul
Blå
Röd
Orange

Par
Vit
137m
Gul
Blå
Röd
Orange
122m

Ta en eller två klubbor extra

Kungsbacka GK öppnar och slutar med ett par-3 hål. Båda är nästan exakt lika långa, men var beredd på att öppningshålet spelas lite längre än vad det står i scorekortet. Det är uppför till green och ofta när man står på tee så känner man inte vinden ovanför träden. Ta gärna en eller två klubbor extra, men var försiktig så att du inte blir för lång då du får en snabb nerförsputt tillbaka. Utslag till höger dras förrädiskt mot högerbunkrarna.