Barngolfen 2017

Så här går det till

Barngolfens kvaltävling består  av två steg. Steg 1: En kvaltävling på din golfklubb nämnda ovan. Är ert lag bland de tre bästa i kvaltävlingen kvalificerar ni er till steg 2:  Kvalfinalen på Kungsbacka GK söndagen den 11 Juni.  De två bästa lagen i kvalfinalen vinner var sin plats i Barngolfen den 12 juni 2017. Spelformen är 3-manna Texas Scramble 18 hål. Handikappgräns 36 för den individuelle spelaren. Både herrar och damer spelar i samma lag. Lagets spelhandicap är 20 procent av lagets sammanlagda erhållna antal slag.

Detta har du chans att vinna!

En plats i Kvalfinalen Om ni är bland de tre bästa lagen vid kvaltävlingen ert lag deltar i vinner ni en plats i kvalfinalen. Då ingår greenfee till Kvalfinalen på Kungsbacka GK. En plats i Barngolfen – värde 50.000 kr De två bästa lagen i Kvalfinalen går vidare till Barngolfen på Hills Golf & Sports Club den 12 juni. Detta är en heldag fullspäckad med härlig golf. Ert lag blir förstärkt med en kändis och ett golfproffs. Banan är full av spännande aktiviteter. Tävlingen avslutas med en härlig Aftergolf på Hills Golf & Sports Club med mingel, mat & dryck och underhållning.

Pengarna går till

Hittills har barngolfen samlat in ca. 13 miljoner! Våra generösa partners bidrar med tjänster och material för att kostnaderna för tävlingen skall bli minimala. I år går pengarna från Barngolfen till att skapa trivsel i världsklass och aktiviteter, som får barnen på det nya barnsjukhuset att glömma av att de är sjuka, i alla fall för en stund.

Exempel på aktiviteter och projekt som barngolfen har bidragit till. Till vänster: Musikstudion där Musikpedagogen hjälper barnen att spela in sina egna låtar, väntrumsmiljö på röntgen, läkande rum på barnakuten, detta är Frida fisks rum. Till höger: Sjukhusclownerna, syskonstödjarna på utflykt, lånedatorer till barnen som ligger inlagda.

Klicka på länken för att läsa mer om vilka kändisar som är med och spelar på Hills!