Eventkalender 2017 Partners

31 mars, Invigning konferensrum och ”klubbrum”

Vi startar året starkt med en invigning av vårt nyligen iordningsställda konferensrum och klubbrum.
Vi minglar med lite fredagsmys och dricka och ni kommer att få en presentation av årets partnerprogram.

Plats:           Kungsbacka Golfklubb
Datum: 31 mars
Tid: Kl. 15.30 - 17.00

21 april, Customfitting

Du får möjligheten att prova en hel del nyheter från världens ledande golftillverkare som t.ex. Ping, Cobra, Callaway, Taylor Made och Titleist.
Du får också möjligheten att mäta hur långt du slår med olika klubbor, får lite svingtips från våra tränare, Pelle Nellbeck och Marcus Håkansson samt även prova ut hur den optimala drivern för dig ser ut.
Vi finns på plats och bjuder på lite förtäring.

Plats:     Kungsbackas driving range
Datum: 21 april
Tid: 11.00 - 15.00

28 april, Partnerträning

Vi mjukar upp den rostiga svingen med hjälp av tränare Per Nellbeck.
Per Nellbeck kommer den här gången hoppa in för Marcus Håkansson som har lovat att under året genomföra 5 träningar med oss och tema för denna första träff är svingträning. Vi avslutar varje träning med en gemensam lunch

Plats:        Kungsbackas GK
Datum: 28 april
Tid: 11.30 - 13.00

3 maj, Golfresa till Skåne

Vi åker till vackra Kullahalvön och spelar bästa banan där. S:t Arild ligger strax utanför Arild på vägen mot Mölle och brukar alltid vara i fint skick.

Minibussar avgår från Kungsbacka Golfklubbs parkering kl. 06,45 – frukost serveras ombord – och kl. 09,30 slår de första ut. Vi avslutar med en god lunch och lite prisutdelning och skall vara tillbaks i Kungsbacka kl. 16,30 ca. Eventuellt kommer vi att få spela med några av S:t Arilds Partners.

OBS begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Plats:   Kungsbacka GK
Datum: 3 maj
Tid: 06.45 – 16.30
Marcus har med sin coachning och engagemang rönt stora framgångar på såväl klubbnivå som internationell nivå. Marcus har förmågan att förmedla teoretisk kunskap på ett praktiskt sätt.

12 maj, Partnerträning

Träningspass nummer 2 med PGA Pro Marcus Håkansson.

Närspelsträning med fokus på att komma nära flaggan om du missat green vid inspel.

Plats:   Kungsbacka Golfklubb
Datum : 12 maj
Tid: 11.30 – 13.00

19 maj, Afterwork & korthålsgolf

Vi spelar 9 hål på korthålsbanan med 2 klubbor och en putter och avslutar med grillad mat och god dryck på uteserveringen.

Plats:         Kungsbacka Golfklubb
Datum: 19 maj
Tid: 15.30-18.00

23 maj, Kval till Barngolfen

För endast 5 000 kr kan du bilda ett 3-mannalag och spela kvalet till Barngolfen som går av stapeln på Hills den 12 juni.
De två bästa lagen i vårt kval går till kvalfinal som spelas på Kungsbacka Golfklubb den 11 juni. Det kommer då att maximalt vara 8 lag (ev bara 6 lag) som gör upp om två platser till Barngolfen.

Alla anmälda lag kommer även att bjudas in till Barngolfens mingelkväll den 11 juni på Elite Hotell Park Aveny.

Plats: Kungsbacka Golfklubb, Gamla Banan
Tema:   Kval till Barngolfen
Datum: 23 maj
Tid:   09.00
Kostnad 5000 kr/lag

24 maj, Partnerträning

Träningspass nummer 3 med PGA Pro Marcus Håkansson.

”Driving is funny, putting is money”! Den enklaste delen i golf är ofta den svåraste, här får du tipsen för att ta hem “betten”.
Vi inleder med en gemensam lunch kl. 11,30, träningen börjar 12,30.

Plats:   Kungsbacka Golfklubb
Datum:   24 maj
Tid: 11.30-14.00

9 juni, Partnerträning

Träningspass nummer 4 med PGA Pro Marcus Håkansson.

Nu skall du lära dig få ut absolut maximalt av dina slag med drivern. Långt och rakt skall det gå.
Vi börjar med en gemensam lunch kl 11,30. Och träningen börjar kl. 12,30.

Tema:   Maxa med drivern
Datum:   10 juni
Tid: 12.30 – 14.00

28 juli, Clinic med Fredrik Jacobson

Välkommen till ett sponsorevent utöver det vanliga.

Fredrik Jacobson tillhör en av de bästa spelarna i världen på närspel. För inte länge sedan slog han bl.a. rekord i antalet spelade tävlingshål utan en treputt och när vi får se honom på TV från PGA-touren så är det ofta när han excellerar från olika lägen runt en green.

Just nu är det inte helt klart när Fredrik är hemma, men så fort det är bestämt återkommer jag med datum och tid

Datum:   Juli
Tid:    12.00-14.30

18 augusti, Partnerträning

Pass 5 med PGA pro, Marcus Håkansson

Sista passet med Marcus under ordinarie golfsäsong och temat är svingträning.
Vi träffas i restaurangen för lunch kl. 11,30, träningen börjar 12,30 på rangen. Du skall nu få med dig tips att träna på under hela vintern och vi skall få till lite vinterträningar också.

Plats:    Kungsbacka Golfklubb
Datum:          18 augusti
Tid: 11.30-14.00

1 september, Golfresa till Varbergs Golfklubb

Välkommen till ett sponsorevent utöver det vanliga.

Vi åker i två minibussar ned till Varbergs Golfklubb och spelar deras trevliga Västra bana, äter lunch och åker hem. Frukost serveras ombord på minibussarna på väg ned.
Vi träffas på Kungsbacka Golfklubb kl. 07.30 och slår ut på Varberg kl. 09.30. Lunch blir vid 13,30 tiden och vi beräknas vara tillbaka i Kungsbacka ca.kl. 15,30.

Kostnaden för hela dagen = 0 kr ! Vi bjuder med andra ord J

Anmälan görs i vanlig ordning till mig via mail: klubbchef@kungsbackagk.se

Plats: Kungsbacka GK
Utflykt: Varbergs GK
Datum 1 September
Tid 07.30-15.30 ca

22 september Partnergolf

En klassiker i helt ny tappning.

Vi spelar i år 9 hål på Nya Banan och för att ha rätt ”mindset” när vi går ut kommer Tomas Enhager att hålla ett litet föredrag och göra en övning med oss. Efter spelet äter vi en riktig fin lunch och har prisutdelning.

Datum: 22 September
Tid: 08.00-15.00 ca

20 oktober, Oktoberfest The Square

Äntligen!

Vi skall provsmaka 5 olika sorters tyska och svenska öl och till varje ölsort serveras en passande liten anrättning.

Restaurangen "The Square" ligger inne på Best Western Hotell Halland och har med de nya ägarna fått sig ett lyft!

Plats: The Square, Hotell Halland
Datum: 2 oktober