Mål och vision med juniorverksamheten

Vår vision är att vara världens bästa klubb för barn och ungdomar!

Vi kommer att vara det genom att ge barn och ungdomar möjlighet att testa på golf och skapa ett intresse för livet. Vi är en attraktiv klubb med verksamhet för alla som vill vara med.

Vi erbjuder en "året runt-verksamhet" med utveckling i träningen. Vi förstår barn och ungdomars utveckling och vilka behov de har i olika faser. Vi har rätt anpassad träning i olika nivåer efter utvecklingstrappan.

Vi jobbar med helheten, dvs. golf (träning, spel och tävling), fysträning och mental träning.

Tränare, ledare och föräldrar jobbar tillsammans i ett engagerat TEAM för att skapa bästa möjliga klimat och klubbkänsla för våra barn och ungdomar.

Vi arbetar aktivt med rekrytering och utbildning av ledare.

Vi skapar möjligheter för juniorer att utvecklas för spel på hög nationell och internationell nivå.

Våra ledord är GLÄDJE, GEMENSKAP OCH UTVECKLING