Medlemskapet utan begränsningar

Medlemskap

Vi erbjuder medlemskap på olika nivåer, med förhoppning om att något skall passa just dig.

Oavsett om du vill elitsatsa på din golfkarriär eller sällskapsspela med dina golfvänner så är golf något du gör för att ha kul, och därför vill vi att ditt medlemskap skall passa just dig. Vi erbjuder olika medlemsformer både på den variationsrika 18-hålsbanan, den utmanande 9-hålsbanan och, inte minst, den lärorika och utvecklande Korthålsbanan. Mer om vad som ingår i våra olika medlemsformer kan du läsa nedan.

Utöver detta, har du även tillgång till vår rymliga driving range med högklassiga bollar, ett klubbhus med en förstklassig restaurang, en av Sveriges bästa Golfshopar samt personal som alltid är trevlig och serviceminded – vi är här för din skull.

Det Som vi kallar för Fullbetalandemedlemskap ger dig inga begänsningar. Du har fritt spel alla veckans dagar på alla våra banor

Vardagsgolfaren som vill ha helgen fri

Är du en av dem som utnyttjar vardagarna till golfspel och helgerna till annat? Då är det dig vårt Vardagsmedlemskap är utformat för. Måndag till fredag spelar du när du vill, på vilken av de tre banorna du vill, och dessutom gäller reducerad greenfee om du känner dig manad att utnyttja någon av banorna även på helgen.

Det rycker i golfnerven, men tiden räcker inte alltid till

När du tar dig tid till det fantastiska spelet, då är golf både roligt och avslappnande. Men skola, jobb, barn, matlagning, ja, livet i allmänhet ger dig tider att passa. Känner du att 18 hål ibland kräver lite för mycket tid?
Som så kallad NB-medlem har du full tillgång till både 9-hålsbanan och vår närspelsvässande Korthålsbana, som båda två ger en rolig golfupplevelse utan att du måste avsätta för mycket tid. Dessutom har du ändå möjligheten att ge dig ut på 18-hålsbanan när du får tillfälle, och som NB-medlem spelar du alltid mot reducerad greenfee på Gamla Banan.

Starta golfkarriären på Korthålsbanan

Ny medlemsform till dig under 22 år!

Nu kan du bli medlem i klubben för endast 1 000 kr. Det ger dig fritt spel på Korthålsbanan (pay & play), ett aktivt golf-id, Svensk Golf direkt i brevlådan.

Passar dig som:

• Är ny inom golfen och vill starta upp
  • Inte hinner spela så mycket, men vill ha chansen att spela när du kan och har tid
  • Trivs bäst på vår närspelsvässande Korthålsbana

Förmåner som alltid ingår

• Som medlem har du möjligheten att bjuda med dig en gäst på en 18- eller 9-hålsrunda till reducerad greenfee
  • Du spelar mot reducerad greenfee på Forsgårdens GK och Delsjö GK året om
  • Vissa delar av året spelar du även mot reducerad greenfee på Varberg GK och Falkenbergs GK
  • Du får ett aktivt golf-ID som ger dig tillgång till "Min Golf" på golf.se
  • Dessutom får du tidningen Svensk Golf direkt hem i brevlådan (en per hushåll)***
  • Engagerande nyhetsbrev
  • Inbjudan till föreläsningar och andra aktiviteter

Vissa förmåner gäller inte för KB-medlemmar.

** Medlemslån betalas det år då du fyller 31 år, 20 000 kr som Fullvärdig Medlem och 7 500 kr som NB-medlem.

*** För medlemmar som bor utomlands och önskar få tidningen, tillkommer en distributionsavgift.

Familjerabatt

Familjerabatten innebär en maximal årsavgift på 18 475 kr. Rabatten gäller endast om barnen är hemmaboende och under 26 år.

Delbetala din årsavgift

Via More Golf kan du välja att delbetala din årsavgift under 6 eller 12 månader (till en administrativ avgift på 25 kr/mån). Mer om fördelarna och hur du ansöker hittar du på golf.se/moregolf

Hos oss på klubben har du möjlighet att dela upp din betalning på 10 månader (till en administrativ avgift på 30 kr/mån). För mer information, kontakta kansliet på 031-93 81 84 eller kansli@kungsbackagk.se.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.