Friskvårdsbidrag

Du vet säkert att du numera har möjlighet att använda ditt friskvårdsbidrag från arbetsgivaren till golf i olika former, men här kommer en sammanfattning samt lite erbjudanden.

Två grundläggande förutsättningar är att du får ett friskvårdsbidrag av din arbetsgivare och att arbetsgivaren godkänner att du får använda det till golf.

Maximalt gäller 5 000 kr + moms i friskvårdsbidrag.

Medlemskap 9-hålsbanan

Som så kallad 9-hålsmedlem har du full tillgång till både 9-hålsbanan och vår närspelsvässande Korthålsbanan, som båda två ger en rolig golfupplevelse utan att du måste avsätta för mycket tid. Dessutom har du ändå möjligheten att ge dig ut på 18-hålsbanan när du får tillfälle, och som NB-medlem spelar du alltid mot reducerad greenfee på Gamla Banan.

Avgifter 9-hålsbanan

Senior
Lån  7 500 kr (betalas vid 31 års ålder)
Årsavgift 4 150 kr
Junior
Årsavgift 0-17 år 2 750 kr
Årsvagift 18-21 år 3 050 kr

För medlem på Nya Banan är årsavgiften 4 150 kr, varav 3 175 kr är spelrättsavgift.