Göteborg Golf Cup 2017

I fredags avslutades golfturneringen Göteborg Golf Cup som pågått sedan i måndags. Kungsbacka GK ställde i år upp med två lag för första gången med 8 juniorer per lag och vi hade en underbar vecka med skön stämning och bra golf.

Cupen spelas i spelformen bästboll match och vi har mött lag från Stockholm, Uppsala och runt Göteborg. Vi har totalt spelat 36 niohålsmatcher under veckan. Juniorerna har kämpat från tidig morgon till sen kväll under hela veckan och representerat Kungsbacka GK på bästa möjliga sätt!

Vi har varit på invigning på Hills GC med bla Carin Koch, Mats Sterner, Oscar Stark och spelat golf på Chalmers GK, Sisjö GK, Partille GK och Delsjö GK samt att vi besökt Liseberg och varit på grillkväll med massor av golf på World of Golf. Vädret har sviktat under veckan men stämningen har varit på topp hela veckan.

Tack alla juniorer för en bra insats och en underbar attityd! Ni är bäst!!