Inbjudan till årets Matchspel i traditionstyngda Hamra-Cupen.

Vi spelar i två klasser – Singel och Äkta make/sambo. Den senare spelas som foursome.

Hamracupen startade med singelspel 1986 är har således gamla anor. Tävlingen är öppen för klubbens medlemmar från 18 år. Senast din första start måste du ha Tävlingshcp för att kunna delta.

Förra året startade 38 singelspelare och 29 par i foursome. Ett fortsatt stort intresse men några fler kan vi bli!

Singelsegrare 2017 (och 2016) var Pierre Consil och i parspelet segrade Anette Johansson-Borg och Peter Borg. Vem utmanar dom i år? Anmäl dig och boka in finaldatumet 15 september!

För vidare info - se anslagstavlan och Hamracupen-sidorna under Tävla på hemsidan. Där finns också namnen på alla vinnarna genom åren och lite annat ”bra att veta” om matchspelsformen. Även lottningsschemat och uppdaterade resultat kommer att finnas på hemsidan.

Sista anmälningsdag och betalningsdag är lördag 28 april. Du anmäler dig som till en vanlig tävling via tävlingsprogrammet på hemsidan.

Välkommen att delta i golfens roligaste spelform