Städdag 7e april 2018

Städdag Kungsbacka Golfklubb!

Vi samlas kl 8.30 vid klubbhuset lördagen den 7e april för att städa våra banor. Som tack för ditt engagemang denna dag så bjuder vi dig på fika under förmiddagen och avslutar med en härlig lunch i restaurangen.

Anmäl dig senast den 2 april här så att vi kan planera mängden mat och fika. Ange även under frågan om du tänkt jobba på något speciellt hål tillsammans med någon hålvärd som du känner. Om du är hålvärd, eller på annat sätt brukar hjälpa till med någon syssla, t.ex. utkörning av kaffe eller liknande, ber vi även dig att notera detta i frågeformuläret.

Ta gärna med er kratta och lövkorg!

Under städdagen kommer banorna och rangen vara stängda! Vi beräknar vara klara med städningen vid kl ca 13.00 och efter det är du välkommen att spela på ännu finare banor!