Välkommen till Golfens dag 26 maj (dagsprogram)

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Kungsbacka GK kommer att bjuda på prova på-golf och massor av roliga aktiviteter för medlemmar och nya golfare i alla åldrar.

Är du medlem har vi många aktiviteter för dig på klubben denna dag. Du som är nyfiken och vill börja spela golf är Golfens dag är ett perfekt tillfälle och testa vår fantastiska idrott och vi har även något för dig som inte är så intresserad av just golf, men vill avnjuta en dag på vår fantastiska anläggning.

Tidschema:
11.00-14.00

Vid Korthålsbanan;

Registrering

Tipspromenad med fina priser

Prova-på spel

Golflekar för barn där alla får pris

Vid Rangen – prova på;

Golfgrunderna visas för nybörjare

Snabba tips för att ”rätta till” svingen

Custom Fitting – klubbor anpassade efter dig

Balance Golf – få en renare bollträff varje gång

I klubbhusets 2:a vån, 11.45-12.30

Yoga – 45 min prova på gratis, golfanpassad yoga, anmälan via www.golf.se (tävling) alt. via receptionen

Restaurangen;

Serverar grillat denna dag

Shopen;

Prova shopens putters

Putt-tävling

Fina erbjudanden i shopen

På 18-hålsbanan;

Avnjut golf av bästa sort, när klubbens spelare gör upp i årets mest prestigefyllda tävling – KM.

Alla är välkomna att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Boka in lördag 26 maj i din kalender och ta med familj och vänner till en dag full av golfglädje!

Utlottning av priser till medlemmar som kommer och har med sig en icke golfande person.

Varmt välkomna!

Ingela Enhager