Aktuell Information

Här finner ni aktuell information

Poängligan, tänk på att det är ditt ansvar att justera din handicap.

Damcupen är lottad, spelschemat och telefonlista finns på anslagstavlan i damrummet. Tänk på att spela era matcher i god tid så vi slipper några WO p.g.a. tidsbrist! Lycka till!

Vid våra lottade tävlingar utgår vi alltid från sista starttid. Första starttid blir då beroende av hur många som anmält sig till tävlingen. Ju större startfält ju tidigare första start. Viktigt att tänka på om du begär tidig start!

Utflyten den 29 juni går i år till hemlig golfbana. Vi åker i gemensam buss som avgår från klubben kl 07.15. Kostnad 550:- då ingår bussresan, greenfee, kaffe + fralla vid ankomst, kaffe + bulle efter nio hål och lunch efter avslutat spel. Prisutdelning i samband med lunchen. Anmälan och betalning från 8 juni är bindande och görs på Min golf, det finns 40 platser.