Aktuell Information

Här finner ni aktuell information

Du skall INTE fylla i rutan Val av "Tee i HCP tävlingar" om du spelar från RÖD tee.

Detta skall endast göras om du valt att spela från orange eller blå tee. Orange tee är till för de damer som är 70 år och äldre.

Ändring i tävlingsprogramet! De två lottade tävlingar som återstår denna säsong kommer att ha två startfält, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. 17 augusti Korkslaget 09.00-11.00 och 15.00-17.00. 14 september Salongslaget 10.20-12.20 och 14.00-16.00.

Obs! När du anmäler dig till de lottade tävlingar måste du fylla i om du vill spela vill på förmiddagen eller eftermiddagen. Tidig start = förmiddagen och Sen start = eftermiddagen. Tyvärr går det inte att inom gruppen förmiddag/eftermiddag välja tidig/sen start!