Aktuell Information

Här finner ni aktuell information!

Juli månads tävlingar. Semesterslag 1, 5 juli, Semesterslag 2, 12 juli och Semesterslag 3, 26 juli. Ingen sponsor, damkommittén står för prisbordet. Prisutdelning för dessa tävlingar sker 9 augusti.

Inga reserverade tider, sista starttid 17.00! VTP på Gamla banan hela dagen med valfri markör. Markören behöver inte deltaga i tävlingen men måste signera och skriva sitt golf-id på scorekortet som läggs i brevlådan i damrummet.

Eclectic ingår men inte närmast hål på dessa tävlingar. Anmälan och betalning i Min golf före start. A klass spelar slagspel, B och C klass spelar slaggrolf.

Ladies Invitation 2 augusti, sponsor Stena Line.  Anmälan öppnar 12 juli klockan 08.00. 700:-/par betalas vid anmälan. Då ingår greenfee för din gäst, kaffe och smörgås under spelets gång och lunch efter avslutat spel för er båda. Både din gäst och du måste ha exakt tävlingshandicap för att komma med i prislistan.

Eclectic För att se hur du ligger till både brutto och netto går du in på Min golf, söker tävlingen där eclectic ingått och klickar på fliken Order of Merit. Tyvärr går det ej att se detta i mobil appen Min golf.

Damcupen Längst ner på denna sida finns en länk till spelschemat. Avgiften, 60:-, skall vara betald innan första matchen! Efter avslutad match skriv in resultatet på spelschemat som finns i damrummet!

När du anmäler dig till våra tävlingar tänk på att noga läsa noteringen som gäller för vald tävling så du vet vad som gäller!

Poängligan på Nya Banan kan du börja spela från den 30 april, läs mer under fliken Poängligan. Där ser du även Aktuell ställning.

Undrar du över något tag då kontakt med den som är ansvarig för tävlingen eller någon annan av oss i damkommittén.

Nyhet! Det finns en anslagstavla i damrummet för privat bruk.

Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris för någon damtävling, kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!