Aktuell Information

Här finner ni aktuell information!

Eclectic För att se hur du ligger till både brutto och netto går du in på Min golf, söker tävlingen där eclectic ingått och klickar på fliken Order of Merit. Tyvärr går det ej att se detta i mobil appen Min golf.

Damcupen Längst ner på denna sida finns en länk till spelschemat. Avgiften, 60:-, skall vara betald innan första matchen! Efter avslutad match skriv in resultatet på spelschemat som finns i damrummet!

När du anmäler dig till våra tävlingar tänk på att noga läsa noteringen som gäller för vald tävling så du vet vad som gäller!

Poängligan på Nya Banan kan du börja spela från den 30 april, läs mer under fliken Poängligan.

Undrar du över något tag då kontakt med den som är ansvarig för tävlingen eller någon annan av oss i damkommittén.

Nyhet! Det finns en anslagstavla i damrummet för privat bruk.

Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris för någon damtävling, kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!