Information om Damverksamheten 2017

Damkommittén är en engagerad grupp damer som utöver torsdagstävlingarna arrangerar utflykt, föreläsningar och andra aktiviteter för klubbens alla damer.

För att engagera klubbens damer i gemensamma aktiviteter och stärka klubbandan har vi på torsdagar VTP samt lottade tävlingar på Gamla och Nya Banan, var med du också!

Damtävlingarna vänder sig till dig som är 18 år och äldre med handicap 36 eller lägre. Damer från 70 år kan välja att spela från orange tee på samtliga singeltävlingar. Detta måste anges vid varje tävlingsanmälan och gälla hela säsongen. Det går inte att gå tillbaka till röd tee under pågående säsong.

Tider som är reserverade för tävlande damer vid lottade tävlingar är, 13.30-17.00 (12.00-15.30 i september).

Vid lottade tävlingar anmäler du dig i god tid på www.golf.se/Min golf där du även ser din starttid senast dagen innan.

Vid VTP tävlingar (valfri tid partner)  09.00-11.00 och 15.30-17.00 (14.30-16.00 i september). Vid VTP tävlingar går det också bra att boka tid ihop med annan tävlande dam på valfri tid under dagen. Obokade tider av de reserverade tävlingstiderna släpps 23.59 dagen innan.

Det är viktigt att du vid VTP anmäler dig till tävlingen på www.golf.se/Min golf innan du går ut, missar du detta kommer du inte med i resultatlistan.

Tävlingsavgift är 60:- på Gamla Banan och 30:- för 9 hål på Nya Banan, om inget annat anges. Medlem på Nya Banan betalar 350:- inklusive startavgift för tävlingsspel på Gamla Banan. Gäster med officiellt handicap är välkomna att delta i våra tävlingar, då gäller tävlingsgreenfee 550:- inklusive startavgift.

Du betalar tävlingsavgiften antingen på www.golf.se/Min golf eller i kansliet innan du går ut. Klubben strävar efter att bli kontantlös, så betala gärna med kort eller köp ett klippkort i kansliet.

Klasser        Gamla Banan                                          Nya Banan
Klass A         +4,0 – 14,6                                               +4,0 – 15,6

Klass B         14,7 – 21,5                                               15,7 – 22,9

Klass C         21,6 – 36.0                                               23,0 – 36,0

A slagtävling, B och C slaggolf, om inget annat anges, spel från röd tee.

Prisutdelning har vi ca. en gång per månad, då har vi även After Golf. Vi samlas i restaurangen, äter en bit mat tillsammans och umgås. Ambitionen är att vi även skall ha någon typ av aktivitet. Om du vill äta mat behöver du anmäla detta senast två dagar innan på www.golf.se/Min golf (precis som när du anmäler dig till en tävling) detta för att restaurangen ska veta hur mycket mat de skall laga!

Om du inte kan hämta ditt pris själv kan du be ett ombud göra det. Obs! Ett ombud kan endast vara ombud för en person, damkommittén kan inte vara ombud! Ej avhämtat pris tillfaller nästa dam i prislistan.

Närmast hål pris Gamla Banan, hål 18. Sponsor Maleviks Kakhus. Ej under juli månad.

Hole in one pris Priset tillfaller den tävlande dam som gör hole-in-one först på någon av damtävlingarna under 2017, gäller på både Gamla och Nya Banan. Sponsor Per Nellbeck GolfStore.

Vinnarfinalen Damer som placerat sig som etta eller tvåa i sin klass eller vunnit scratchpris är välkomna att spela tillsammans med herrarnas onsdagsgolfare i Vinnarfinalen.

Damcupen Tag chansen att tampas mot klubbens damer i matchspel. Max hcp 36, avgift 60:- som betalas till kansliet innan första matchen.

Poängliga över 9 hål på Nya Banan Under veckorna 18-38 spelar du poängbogey och jagar bästa veckopoäng. En klass, ingen avgift! Mer information om detta ser du under fliken Poängligan här på hemsidan.

Utflykt går i år till hemlig bana, torsdagen den 29 juni, 40 platser finns.

Håll alltid koll på vår hemsida!