Herr

Herrkommittén består av ett gäng glada gubbar som ”roddar” ett kraftfullt startfält av herrar vecka efter vecka. Varje onsdag under maj till september spelas öppna herrtävlingar över 18 hål på valfri starttid med valfri partner, var med du också!

Du anmäler dig till tävlingen på klubbens hemsida, på www.golf.se eller i golfterminalen i klubbhuset. Eftersom detta är en tävling med valfri starttid så bokar du också in dig på en starttid, även det via klubbens hemsida, www.golf.se, golfterminalen eller genom att kontakta kansliet.

Tider som är reserverade för tävlande herrar är kl 07.00-11.30 och 14.40-18.00 (dock ej i Juli) men det går precis lika bra att boka in sig på en valfri tid under dagen.

OBS. Sista starttid är 18.00.

Klassindelning

Klass A               +4 - 11,4
Klass B               11,5 - 17,4
Klass C               17,5 - 36,0
A-klass slagtävling, B och C-klass slaggolf - om ej annat anges. Gul tee, Gamla Banan.

Under 2017 kommer vi att fortsätta försöket med en D-klass (se Tävlingsbestämmelser).
Den är öppen för de spelare (oavsett hcp) som under innevarande år fyller 70 år och vill spela från Röd tee.

Bra att veta om onsdagstävlingarna

Tävlingsavgift är 60 kr, om inte annat anges, och betalas till kansliet innan du går ut och spelar. För att anmälan ska gälla ska du också skriva in dig på anmälningslistan som ligger på disken vid kansliet.

Herrkommittén vill påminna dig om att använda de förtryckta scorekorten och skriva till ditt golf-ID och medlemsnummer innan du lämnar in det till tävlingsledningen.

Gäster till våra medlemmar med officiellt handicap är välkomna att delta på våra herrtävlingar, då gäller tävlingsgreenfee 550 kr, inklusive startavgift.

Övriga tävlingsbestämmelser.

Eclectic

Samtliga deltagare (även gästspelare) ingår automatiskt, utan extra kostnad, i Herrkommitténs eclectictävling, som omfattar hela säsongen (maj - september).