4. Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017

Miljökommitténs arbete under 2017 har präglats av den recertifiering enligt GEO, Golf Environment Organization, som meddelandes till Kungsbacka Golfklubb 2017-06-10.

Då översändes certifikatet, en sammanfattning av ifyllda data från de 6 kontrollerade områdena och slutligen certifieraren Mårten Wallbergs rapport. Detta meddelades vid klubbens styrelsemöte den 2017-06-13. Styrelsen uttryckte sin glädje och diskuterade hur detta skulle spridas i Golf-Sverige. Miljökommittén arbetade aktivt under försommaren för att sprida kunskapen om detta till klubbens medlemmar via klubbinformationen och till kommunen och närområdet via lokalpressen. I övrigt har arbetet fortsatt enligt uppgjord plan, särskilt har problemen med dammar och ängar undersökts.