Miljökommittén

Anita Krönlein

Anders Isberg

Ledamot

Jag har varit anställd här på klubben sedan 1992. Mitt stora intresse är lantbruk och maskiner, därav sammanfaller golfbaneskötsel med mitt intresse. Här på klubben arbetar jag som banförman och leder den dagliga skötseln genom samråd med vår greenkeeper.

Efter grundskolan gick jag på jordbruksgymansiet på Munkagårdsskolan, och efter det har jag gått de flesta utbildningar i banskötsel.

Jag är gift, har två barn och driver ett litet jordbruk på fritiden.

Henrik Larsson

Ledamot

Jag började spela golf som 14-åring och det blev snabbt ett stort intresse för mig. 1978 och 1979 vann jag klubbmästerskapen för herrar vilket jag är lite stolt över. Som greenkeeper är det en stor fördel att spela golf, man får en bättre förståelse och känsla för hur banan skall skötas.

Genom åren som varit har jag gått en hel del utbildningar inom banskötsel. 1994-1995 gick jag HGU (högre greenkeeperutbildning), den första som Svenska Golfförbundet anordnade.