TÄVLING

Tävlingsverksamheten här på klubben är till för alla! Medlem som gäst är välkommen att delta, i såväl singel- som partävlingar. Klubbtävlingarna spelas vanligtvis på helgerna medan junior-, dam-, senior- och herrgolf spelar sina tävlingar på vardagar.

Tävlingskommittén är en grupp bestående av härligt engagerade medlemmar som styr upp det som har med klubbens tävlingsverksamhet att göra, allt från att sätta tävlingsprogrammet, planera golfveckan och skaffa sponsorer till att sköta lottning och scoreinmatning för samtliga tävlingar.

Utöver kärngruppen i tävlingskommittén ställer många av våra medlemmar upp som tävlingsledare, starters och liknande roller, något som skapar en fantastisk atmosfär kring varje unikt tävlingsarrangemang.

Tävlingsprogram

Nästa gång du är på klubben, passa då på att hämta upp ett ex av det tryckta tävlingsprogrammet. Vill du läsa tävlingsprogrammet på datorn, surfplattan eller i mobilen går det också bra.

Anmälan

Anmälan till tävling kan göras från kl 8.00 4 veckor före sista anmälningsdatum för tävlingen.
Följande sätt finns för att anmäla sig till tävlingar:

• Tävlingsprogrammet (leta upp aktuell tävling och välj anmälan)
  • Min Golf
  • Via telefon 031 - 93 81 81
  • För vissa tävlingar via anmälningslistor på anslagstavlorna i klubbhuset

Tänk på, att internetanmälan bara gäller för lottade tävlingar.

Start- och resultatlistor

Så fort en tävling har lottats finns startlistorna publicerade på webben.
Så här hittar du dit:

1. Gå till Tävlingsprogrammet
  2. Välj aktuell tävling
  3. Där finns all information om tävlingen, t ex klasser, datum för anmälan, antal anmälda, startlista (när tävlingen är lottad).

Resultatlistor hittar du i tävlingsprogrammet.

Tänk på att detta bara gäller för lottade tävlingar.

Tävlingsbestämmelser & lokala regler

Information om tävlingsgreenfee hittar du bland våra Tävlingsbestämmelser

Lokala Regler