Seniorserien

Kungsbacka GK deltar i GGF:s seriespel för seniorer med 4 damlag och 5 herrlag.
Seriespelet spelas scratch i 6 omgångar, lagen består av 3-4 spelare och vid varje speltillfälle stryks lagets sämsta resultat.
Seriespelet är uppdelat i flera divisioner där Kungsbacka har 8 lag i division 1 och 1 lag i division 2.

Serietabellerna hittar du på GGF:s hemsida genom att klicka här och sedan klicka dig vidare i menyn till Seniorkommittén > Seriespel > Serietabeller 2016.

Lagledaren tar ut spelare på våren efter hcp i sin åldersklass och även till grund ligger att man är med och spelar på klubbens tävlingar, resultatet är viktigt. Därefter bildas lagen som skall representera Kungsbacka GK i de olika omgångarna.

5 år i rad har Kungsbacka av GGF utsetts till "årets bästa seniorklubb" i distriktet.