Seniorlagen

Ylva Larsson

Ordförande

Jag har sysslat med idrott i nästan hela mitt liv. I tidiga ungdomsår var det handboll som gällde. Det ledde fram till några matcher i juniorlandslaget och många års spel i högsta serien med Mölndals HF. Samtidigt som jag trappade ner mitt egna spel hos Aranäs, så var jag också under många år ungdomstränare och ett par år för A-laget. Samtidigt när vi flyttade till Kungsbacka började jag med orientering med Fjärås AIK, där min främsta merit nog är en seger i 5-dagars.

Golf har jag spelat sedan 1989. I golfboomens tecken blev det först ett år i Björkliden innan jag blev medlem i Delsjö GK. 2008 flyttade jag till Kungsbacka GK. Min största upplevelse golfmässigt är nog när jag spelade Björklidens GK sommaren 2007 (se bilden).

D 30

Lagledare Marie Rehnberg