Par

Orange
260m

Lägg din strategi

Efter det enklaste, så kommer det svåraste hålet på banan. Vid utslaget gäller det att tänka till innan man slår. Var vill jag slå mitt andraslag ifrån? Den långtslående kan utmana för att få så bra inspelsvinkel som möjligt mot green med sitt andraslag. Försök att skära av doglegen för mycket brukar dock straffa sig. Den lite mer kortslående kan med fördel spela hålet safe och mer till vänster för att undvika bunkern som ligger förrädiskt mitt i doglegen. Hamnar man i den så kostar det minst ett slag.

När man kommer fram till doglegen så hamnar man ofta mitt i en vindtunnel där det blåser rätt från havet i ansiktet. Det gör inspelet in mot green extra långt så ta gärna en klubba till. Greenen är lite upphöjd med bunkrar på sidorna, det gör den både mottaglig för höga slag in mot green men det går också som tur är att rulla in bollen.