Bokningsinformation 2021

Välkommen att boka starttid

Bokningsinformation 2021

Gamla Banan och Nya Banan

• Tidsbokning alla dagar 6.00 – 20.00, se aktuellt bokningsstatus längst ned på sidan.

När kan medlem boka?

• Det finns ingen begränsning på tidsperspektiv så länge medlem inte har fler bokningar än maxantalet/bana, se nedan.

• Max 3 samtida bokningar/person på Gamla Banan.

• Max 6 samtida bokningar/person på Nya Banan.

• Gamla Banan – Alla tider jämnt klockslag (6.00, 7.00, 8.00 …) mellan kl 6.00 – 20.00, är bokningsbara från kl 20.00 kvällen innan. Gäller lördag, söndag och helgdag. Kan bokas via Min Golf (hemsida), MG Bokning (app), Terminalen eller i shop/reception.

• Nya Banan – Två tider per timme, hel och halv (6.00 + 6.30, 7.00 + 7.30 …) mellan kl 6.00 – 20.00 är bokningsbara från kl 20.00 kvällen innan. Gäller alla veckodagar. Kan bokas via Min Golf (hemsida), MG Bokning (app), Terminalen eller i shop/reception.

• Medlem har möjlighet att boka in 3 gäster/starttid till rabatterat pris.

• För Gruppbokning, kontakta kansliet. En Förbokningsavgift på 100 kr / spelare tillkommer.

När kan gäst boka?

• Gäster är välkomna att boka 14 dagar innan spel.

Ankomstregistrering & No Show

• Alla spelare skall ankomstregistrera sig via MG Bokning (app), Terminalen eller i shop/reception senast 20 minuter innan bokad starttid.

• Ej ankomstregistrerad spelare eller ej avbokad tid, se Avbokningsregler, betraktas som
    ”NO SHOW” och debiteras följande avgift:   Medlem: 200 kr   Gäster: Gällande greenfee

Avbokningsregler

• Eventuell avbokning skall ske senast 2 timmar före bokad starttid.

Allmänna regler

• Reception och golfvärdar har befogenhet att sätta samman spelare till 4-bollar inom en tidsram om 30 minuter på Gamla Banan och Nya Banan för att optimera platstillgången.

Korthålsbanan

Ingen tidsbokning, endast bollränna. Eventuella startförbud informeras via hemsidans kalender.