Bokningsinformation 2022

Välkommen att boka starttid

Bokningsinformation 2022

Gamla Banan och Nya Banan

• Tidsbokning alla dagar 6.00 – 20.00, se aktuellt bokningsstatus längst ned på sidan.

När kan medlem boka?

• Det finns ingen begränsning på tidsperspektiv så länge medlem inte har fler bokningar än maxantalet/bana, se nedan.

• Max 3 samtida bokningar/person på Gamla Banan.

• Gamla Banan och Nya Banan – Alla tider jämnt klockslag (6.00, 7.00, 8.00 …) mellan kl 6.00 – 20.00, är bokningsbara från kl 20.00 kvällen innan. Gäller lördag, söndag och helgdag. Kan bokas via Min Golf (hemsida), MG Bokning (app), Terminalen eller i shop/reception.
  • Medlem har möjlighet att boka in 3 gäster/starttid till rabatterat pris.

• För Gruppbokning, kontakta kansliet. Förbokningsavgift på 100 kr/spelare tillkommer.

När kan gäst boka?

• Gäster är välkomna att boka 30 dagar innan spel. I MG Bokning visas endast starttider 30 dagar framåt. Önskar du se starttidsschemat längre fram i tid, gå in via Min Golf.

Ankomstregistrering & No Show

• Alla spelare ska ankomstregistrera sig i MG Bokning (app), Terminalen eller i shop/reception (varje spelare har eget ansvar för sin ankomstregistrering)
  • Avbokning av starttid ska ske senast 2 timmar innan starttid.
  • Ankomstregistrering kan ske tidigast 2 timmar innan och senast 20 minuter bokad starttid.
  • Vid icke ankomstregistrering eller ej avbokad tid hanteras bokningen som "NO SHOW", och debiteras följande:
    Medlem: 200 kr   Gäster: Gällande greenfee

Allmänna regler

• Reception och golfvärdar har befogenhet att sätta samman spelare till 4-bollar inom en tidsram om 30 minuter på Gamla Banan och Nya Banan för att optimera platstillgången.

Avbruten rond pga åska

Om du tvingas avbryta din rond pga åska betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid åskväder erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Ospelbar bana pga häftigt regn

Om du tvingas avbryta din rond pga att greenerna svämmar över av vatten betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid översvämmade greener erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Vid frost eller dimma

Vid frost och dimma förskjuts samtliga tider. Receptionspersonalen meddelar när det är ok att spela. Vi gör vårt bästa för att förutse frosten och blockerar då tider för att minska risken för förskjutning av bokade tider.

Korthålsbanan

Ingen tidsbokning, endast bollränna. Eventuella startförbud informeras via hemsidans kalender.