Greenfeeavgifter 2022 - Vår & Höst

Vårsäsong: 1 april -8 maj

Höstsäsong: 26 sept - 20 nov

Preliminära tidsperioder

Alla tidsperioder avseende greenfee-avgifter (Vinter, Vår, Högsäsong och Höst) ska ses som preliminära och kan ändras utifrån väderstatus.

Gamla Banan (18-hålsbanan)

Alla dagar Senior Junior --21 år
Greenfee  100 kr 75 kr

* Gäst till medlem (3 gäster/boll) - avser ej Korthålsbanan

Medlem har möjlighet att boka med 3 gäster/boll till rabatterad greenfee. För att erhålla rabatten krävs att gäst är inbokad av medlem till starttiden. Om medlem bokar av sin plats, försvinner gästrabatten. Observera att NB-medlem inte har möjlighet att ge gästrabatt på 18-hålsbanan.

• Förbokningsavgift Gruppbokning

Gäster kan tidigast boka starttid 30 dagar innan spel. Vi kan erbjuda Gruppbokning mot en förbokningsavgift på 100 kr/spelare. Kontakta kansli@kungsbackagk.se

• Betalning av Greenfee

Betalning av greenfee kan ske via följande:

• Min Golf
  • Swish
    - Swisha beloppet till följande telefonnr: 123 092 84 16 (uppge vilken bana som spelas samt Golf-Id på alla som ingår i betalningen)
  • Terminalen
    - Betala med kontokort i terminalen, i klubbhusets foaje
  • Shopen
    - Se shopens öppettider

Ankomst & Avbokning

För att så många som möjligt ska kunna spela är det viktigt att alla följer klubbens boknings- och avbokningsregler.

• Ankomstregistrering kan göras via appen Min Golf Bokning, på plats i Terminalen eller i shop tidigast från 2 timmar innan starttid fram till och med 20 minuter innan start. Varje spelare har eget ansvar för sin ankomstregistrering. Utebliven eller för sen avbokning likställs med sen avbokning och en avbokningsavgift utgår, enligt nedan.
  • Avanmälan kan ske avgiftsfritt fram till 2 timmar innan start. Vid senare avbokning debiteras en avgift, enligt nedan.
  • Avgift: Medlem: 200 kr   Gäst: Aktuell greenfee