Aktuell banstatus

Aktuell status - från 17 november

Endast Nya Banan öppen

Gamla Banan och Korthålsbanan är stängda för säsongen. Däremot är Nya Banan öppen för spel.

Bollränna

Nya Banan är det bollränna som gäller, en boll per starttid. För spelare som önskar spela 2 varv gäller Blixlåsprincipen med de som startar på hål 1. 

Scorekort & Greenfee

Vid bollränna är det den "gamla" sortens scorekort som gäller. Du finner dessa i lådan på 1:a tee eller i foajen i klubbhuset. Greenfee betalas via Swishnummer: 123 094 39 44.

Slagmatta

För spel på Nya Banan är det obligatoriskt med slagmatta, som finns att låna på 1:a tee. Glöm inte att lägga tillbaka mattan efter du spelat klart, det är inte tillåtet att ta med sig mattan, även om du ska spela snart igen.

Teemarkeringar

Alla hektometerskyltarna är borttagna för vinterförvaring, för att öka deras livslängd. Istället finns det röda och gula klot som teemarkeringar. Banpersonalen kommer även att lägga ut utslagsmattor på alla tees.

Frost - Spel mot pinne

Precis som förra året tillåts spel på Nya Banan vid frost och då är det spel mot en pinne som gäller. Pinnen är placerad på fairway, nära green. Beträd inte green om du är osäker på om frosten har försvunnit eller ej, det kan orsaka skador som tar lång tid reparera.

 

Tack för visad förståelse!

Golfbilar

  • Förbud för golfbilar och liknande fordon, gäller såväl hyrda som privata.

Öppettider

Kansli: vardagar 9-15 (t.o.m. 15 december)

Hamra Golfrestaurang: vardagar 9-16 (t.o.m. 15 december)