Aktiviteter

Njut av våra vackra omgivningar och spela lite golf i samband med konferensen. Välj den bana som passar konferensdeltagarna och ert schema. a Gamla Banan är vår "diamant" här på Kungsbacka Golfklubb.

Spelar du 18-hålsbanan erbjuder vi dig en förstklassig upplevelse med en härlig bankaraktär där du får känna på allt från lummig skogs- och parkbana till vindpinad seaside.
Kostnad 500 kr per person.

Vi har även en 9-hålsbana, Nya Banan, om tiden är mer begränsad. En runda på vår 9-hålsbana är tuffare och därmed roligare, än du tror. Du får chansen att öva på att ”spela med knoppen snarare än med kroppen” på denna fullängdsbana. Stora inbjudande greener och relativt korta par 4-hål kan vid en första anblick tyckas enkelt, men skogen, bergen och allt vatten gör din 9-hålsrunda till en klar utmaning.
Kostnad 200 kr per person.

Korthålsbanan som är tillgänglig för alla, alltid! Det finns inga krav på förkunskaper för att få spela på Korthålsbanan. Denna bana består av 9 korthål mellan 80-125 meter, och oavsett om du håller i din första klubba eller tränar febrilt inför en viktig tävling så passar Korthålsbanan för dig.
Kostnad 150 kr per person.

Lunchgolf - prova på golf Konfererar man vid golfbanan så kan man få chansen att pröva på, med hjälp av vår pro, passar både nybörjare som kunniga.
Kostnad 150 kr per person.

Övrigt - Vi hjälper till att ordna en puttningstävling där alla kan delta.