Föreläsare

Inspireras av föreläsare på konferensen Klubbens samarbetspartners föreläser gärna och ger din konferens det lilla extra och mer inspiration, motivation och affärsutveckling. En perfekt kombination för konferensen.

Ingvar Bengtsson

Ingvar Bengtson är processledare med stor erfarenhet av att få organisationer att prestera optimalt, Med en blandning av humor och allvar skapar han alltid spännande och uppskattade möten.

http://www.team.se/vart-team/ingvar-bengtson/

Thomas Enhager

Tomas Enhager är en populär föreläsare. Tomas leder utvecklingen när det gäller att föra in personlig utveckling och värden i företag. Ofta handlar det för ledningen om att tydliggöra företagets själ och att kommunicera den tydligt.

http://www.tomasenhager.se/

Marcus Håkansson

Marcus Håkansson arbetar som PGA-tränare och idrottschef hos oss på Kungsbacka Golfklubb. Marcus är meriterad inom landslagsverksam-heten men kanske mest känd som coachen som ledde vårt damlandslag till EM- och VM-guld under samma år.

Marcus har lång erfarenhet av att jobba med golfare på alla nivåer. Framförallt har han ägnat sig åt att hjälpa juniorer och elitspelare att uppnå sin fulla potential. Marcus brinner för att jobba med helheten och träning året runt. Utöver golftränare sedan 1998 har Marcus ett intresse för psykologi och fysträning vilket gör att han kan hjälpa individen framåt oavsett om det är tekniska, mentala el. fysiska begränsningar som hindrar utvecklingen.