Lämna mörkret och följ med oss till fina Gran Canaria och Bandama Golf 9-16 november

Vi avslutar året med en spel och träningsresa till Gran Canaria och fina Bandama!

Vårt fortsatta reseutbud till våren hittar du här!
Costa Navarino Grekland 20-27/4 Resan slutsåld!
Lykia Links all-inclusive i Turkiet 21-28/3 KLICKA HÄR FÖR RESEINFO

Bandama Golf Hotel är ett svenskägt golfhotell intill Real Club de Golf Las Palmas. Detta mysiga hotell är beläget precis intill golfbanan med underbar utsikt.

Bandama Golf är sannerligen en pärla. Namnet kommer från området som banan är byggd på.
En av Spaniens äldsta golfklubbar och öppnade år 1891. Den magnifika utsikten över Atlanten är på många hål så pass överväldigande att man stannar upp. Banan är byggd högt uppe på en vulkankrater och är en parkbana med sin naturliga kupering i och med vulkanen.
Skön bana för alla!

Vi bor i Bandama Golf Hotel och här ingår halvpension, 7 frukost och 5  middagar.
Obegränsat spel på banan. 5 rundor förbokade tider,  samt träning med oss, ca 10 timmar fördelat på de fem speldagarna.
Som alltid spelar vi båda med gruppen för att kunna ge er tips på spelstrategi.

Direktflyg från Göteborg, alla transfer, golfbag.

Här ligger länk direkt till vår anmälningssida hos resepartner, 360 Golf

Kontakta oss gärna för mer info eller anmälan per telefon
Annika Mortimer 0705-41 29 80  Peter Mortimer 0734-16 60 86