Golf i Tyskland med oss i maj 2022!

Golfweekend i norra Tyskland, 12-15 maj 2022

För Dig som är medlem i Kungsbacka GK - en weekendresa där golf, glädje & trivsel är i fokus. Häng med oss till Tyskland!

Bekväm resa
Vi åker via Danmark och anländer till Strelasund kl 19.00. Hotell och golfbana ligger cirka 1 timmes bussresa från Rostock. Anläggningen har 2 st 18-hålsbanor alldeles utanför dörren. Mecklenburg Vorpommern Course är en mästerskapsbana och den nyare Strelasund-Insel Course har en touch av Brittisk hedbana.

Gemytligt med After Golf
Anläggningen är familjeägd med gemytlig stämning. Lokalproducerad mat, fräscha rum, härlig service, skön spa-avdelning och utmanande golf i ett lugnt tempo - En golfpärla i norra Tyskland, se Youtube-filmen längst ned på sidan.

RESEFAKTA

Resmål: Golfpark Strelasund, Tyskland med Po Dahlman & Therese Jacobson
Period: 12 - 15 maj 2022
Grundpris: 7 695 kr/person

RESE- & GOLFPAKETET INKLUDERAR

• Bussresa t.o.r med fika på utresan, tors 12 maj - sön 15 maj
  • Färja Helsingborg-Helsingör & Gedser-Rostock
  • Tre hotellnätter, del i dubbelrum inkl frukostbuffé
  • Tre utsökta middagar (exklusive dryck)
  • Fri tillgång till spa-området (behandlingar mot tillägg)
  • Obegränsad golf på Golfpark Strelasund
  • Hyrvagn, uppvärmningsbollar på rangen och banguide

FRÅGOR - ANMÄLAN - KONTAKTA OSS

Max 48 resenärer (minimum 35). Medlemmar med familjemedlemmar har förtur. I mån av plats är andra golfare välkomna.