Låt tjejkompisarna Prova-på Golf

Positiv samvaro - Aktiv fritid - God hälsa - Livskvaliet

Ta med dina tjejkompisar till en Prova-på- Golf dag på Kungsbacka GK - Allt är fritt och tjejerna får möjlighet att uppleva hur roligt det är med golf! Dagen är till för alla -  de som har aldrig har hållt i en golfklubba, någon har provat på tidigare men inte kommit igång eller slutat och vill ta upp det igen. Att som icke-golfare få möjlighet att Prova-på Golf med en kompis som golfat i några år är den bästa inkörsporten till sporten.

Vision 50/50
Kungsbacka GK har genomfört och nyligen blivit certifierade i Svenska Golfförbundets projekt Vision 50/50. Klicka på länken och läs mer om projektet.

Prova-på Dagen - Tjejkompis - 11 juni

Datum: lördagen den 11 juni
Tid: 2 olika pass (kl 10-12 och kl 13-15)
Kostnad: Fritt - Vi bjuder på fika

Ledare: Therése Jacobson & PO Dahlman
Utrustning: Du som är medlem - ta med klubbor till din tjejkompis + givetvis kläder efter väder
Övrigt: Du som är medlem skall givetvis vara med under dagen
Uppföljning: Till alla inbjudna deltagare - vi kommer erbjuda Nybörjarkurser under sommaren, till en viss kostnad

Välkomna!

Anmälan: Fyll i formuläret nedan (senast onsdagen den 8 juni)

Som medlem i Kungsbacka GK vill jag ta med mina tjejkompisar så att de också ska få uppleva hur roligt det är med golf!

Jag anmäler följande tjejkompisar (max 3)

Så skoj att du vill ta med din tjejkompis!

Att som icke-golfare få möjlighet att Prova-på Golf med en kompis som golfat i några år är den bästa inkörsporten till sporten. Det här kommer bli en fantastisk rolig dag för alla. Informera din kompis i god tid att du har anmält Er båda till Prova-På dagen lördagen den 11 juni på Kungsbacka GK.

Klicka på Skicka-knappen nedan och ni är därmed anmälda.

Välkomna!