Vägen till Grönt Kort

Vad kul att du vill börja spela golf. Här kan du läsa om vad du behöver för att komma igång och registrera dig kostnadsfritt för den digitala Grönt Kort-teorin redan idag. Välkommen in i golfens värld!

Kungsbacka Golfklubb erbjuder Nybörjarkurs/Grönt Kort för dig.

Så här gör du:

1. Börja med att registrera dig för att få ett personligt Golf-ID, som är gratis. Nu har du börjat din resa mot Grönt Kort.

2. Kom igång direkt på den kostnadsfria Grönt Kort-webben . Här lär du dig teorin på ett enkelt sätt. Läs, titta, lyssna och svara på frågor.

3. Anmäl dig till en av Kungsbacka Golfklubbs Nybörjarkurs/Grönt Kort utbildningar

4. Du erhåller ditt Gröna Kort efter genomförd utbildning samt spelat Korthålsbanan på 45 slag eller bättre, vid tre tillfällen. Scorekorten lämnas in till kansli och ska vara signerade av aktuell markör.

5. Grattis till Grönt Kort! - vi registrarar i GIT (Golfens IT-system).

Vad händer sen? - Medlemskap i Kungsbacka Golfklubb

Kontakta vårt kansli om tillgängliga medlemskap: kansli@kungsbackagk.se

Läs mer på följande länkar: