PO Dahlman

PGA Teaching Professional

po.dahlman@kungsbackagk.se  Mobil: 0708-584102

Mitt första golfslag gjorde jag när jag var 7 år på Rya GK. Golfen blev ett naturligt inslag för mig då jag bodde precis vid golfklubben. Jag provade på de flesta idrotter som ung och bland annat så blev det ishockey och golf som blev de två sporterna som jag håll på med mest. Jag var ganska duktig i båda sporterna och bland annat så var jag med i TV-pucken för Skåne. Det blev ändå golfen som drog mest. Spelade några år på touren men märkte snabbt att intäkterna var mindre än utgifterna.

• 1991 Ass tränare Mölle Gk
  • 92-99 PGA Tränare Delsjö GK
  • 96-04 Svenska Golfförbundet. Jobbade parallellt på Europa/Challenge Touren.
  • 99-09 Varberg GK. Ansvarig tränare för hela elit och juniorverksamheten.
  • 10-19 Vallda G&CC.
  • 20 – Head Pro Kungsbacka GK

• 90-91 Högre tränarutbildningen PGA
  • 96-04 Svenska Golfförbundet, utbildningar coachning, proffsverksamhet, pedagogik/personlighetsutveckling TMK.
  • 07 Utsedd till årets tränare i PGA Väst.
  • 10-12 TPI utbildningar, rörlighet, styrka.
  • 96-19 Tränat ett flertal tourspelare, varit ute på de flesta Proffs Tourer och coachat både killar och tjejer. Bl a Karin Sjödin och Linda Wessberg.

För mig är golfen mer än ett sällskapspel, det handlar om att våga ha visioner, att vara på väg. Därför älskar jag utmanare. Oavsett om du är en glad amatör eller professionell golfare, känslan av att lyckas och bli bättre är en drivkraft. Det kan vara det perfekta slaget, sänka sitt handicap eller vinna en tävling, det är inställningen och drivkraften till golfen som är viktigast.

Jag påverkar din golf genom att ge dig möjlighet att träna med kvalité och med min kompetens, lite som proffsen men på dina villkor.

Mina golflektioner finns det gott om tid (50 eller 90 minuters lektioner), bra kommunikation är viktigt för kvalité och utveckling. Mina golflektioner är längre än en standard golflektion och antalet deltagare är färre än normalt vid gruppträning.

Genom ett nära samarbete med dig under lektionerna hittar jag detaljerna som leder till förändring. Tydlig feedback från mig ger dig nya infallsvinklar på ditt spel.