Tävlingsgrupp Äldre

Tävlingsgrupp Äldre (Flintatiden - 2003)

I den här gruppen gäller samma som för Tävlingsgrupp Mellan bara att man har hållit på litet längre. Träningen är en naturlig del av livet och man lägger tid på både golfteknik och på fysträning. Självklart prioriterar man golfen och spelar så mycket Teen Tour som man kan. Förutom detta spelar man JMI eller Slaget om Göteborg och ställer naturligtvis upp när klubben skall representeras i J16 eller J21. Fredagstävlingar är också det självklara fredagsmyset när man inte är upptagen med större tävlingar. Det är ju då man fungerar som en förebild för alla yngre juniorer.

I denna grupp är också seniorer som varit med tidigare välkomna. Eftersom vi pratar om kompisar som nyligen passerat 21 års ålder och som fortfarande älskar att träna och tävla i golf är detta ett mycket värdefullt inslag i gruppen!

För avgiften på 6000 kronor per år (1 nov – 31 okt) får man:

• 2 tränarledda träningar i veckan (ca 42 veckor)
  • 6 fria privatlektioner (50 min)
  • Åka med på träningsläger till specialpris
  • Fria bollar på Driving Range
  • Individuell coaching och utvecklingsplan (med uppföljning)