Aktuell Information 2019

Här finner ni aktuell information!

 

Vi drar igång 2019 års säsong med Upptaktsmöte torsdagen den 25 april kl 18.00! Damkommittén presenterar säsongens program och Lollos Golfshop har modevisning. Lollo kommer att ha shopen öppen mellan kl 20.00-21.00 med rabatterade priser! Anmälan är öppen i Min golf.

 

Vi har piffat till vårt damrum med växter, kuddar och tavlor!

 

Obs! endast ett fåtal platser kvar till utflykten med övernattning till Lydinge Resort, strax norr om Helsingborg den 23-24 maj 2019, transport i egna bilar. Hemsida, www.lydinge.com 

Logi ett dygn med frukost, 2 x 18 håls greenfee, 3 rätters middag, en hink bollar på rangen och fri tillgång till relaxavdelningen. Del i dubbelrum 1.789:-/person.

Är du intresserad av att följa med? Maila i så fall till Barbro Augustsson  031.930762@telia.com   ange ditt telefon nummer.

 

Foton från säsongen 2018 finns under fliken Bildgalleri

  

Eclectic För att se hur du ligger till både brutto och netto går du in på Min golf, söker tävlingen där eclectic ingått och klickar på fliken Order of Merit. Tyvärr går det inte att se detta i mobil appen Min golf.

Damcupen Se egen flik 

Poängligan på Nya banan Intresset var svagt 2018 så vi gör ett uppehåll denna säsong.

 

Har du några idéer eller synpunkter på vår damverksamhet. Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris till någon damtävling. Kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!