Herr

Herrkommittén består av ett gäng glada gubbar som ”roddar” ett kraftfullt startfält av herrar vecka efter vecka. Varje onsdag under april till september spelas öppna herrtävlingar över 18 hål på valfri starttid med valfri partner, var med du också!

Du anmäler dig till och betalar tävlingen på klubbens hemsida, på www.golf.se eller i golfterminalen i klubbhuset. Eftersom detta är en tävling med valfri starttid så bokar du också in dig på en starttid, även det via klubbens hemsida, www.golf.se, golfterminalen eller om du inte har en dator, genom att kontakta shopen.

Tider som är reserverade för tävlande herrar är kl 07.00-12.00 och 13.00-17.00 (dock ej i Juli) men det går precis lika bra att boka in sig på en valfri tid under dagen.

OBS. Sista starttid är 18.00.

Klassindelning

Klass A               +4 - 12,6
Klass B               12,7 - 19,3
Klass C               19,4 - 36,0
A-klass slagtävling, B och C-klass slaggolf - valbara tee's är vit, gul, blå och röd om annat  ej annat anges. Spelas på Gamla Banan.

Fullständig information finns att läsa på vår sida för Tävlingsbestämmelser.

Bra att veta om onsdagstävlingarna

Tävlingsavgift är 60 kr, om inte annat anges, och betalas på klubbens hemsida innan du går ut och spelar.

Herrkommittén vill påminna dig om att använda de förtryckta scorekorten och skriva till ditt golf-ID innan du lämnar in det till tävlingsledningen.

Gäster till våra medlemmar, med högst handicap 36, är välkomna att delta på våra herrtävlingar.

Övriga tävlingsbestämmelser.

Eclectic

Samtliga deltagare (även gästspelare) ingår automatiskt, utan extra kostnad, i Herrkommitténs eclectictävling, som omfattar hela säsongen (april-september).