Är du vår nya Klubbchef/VD?

Klubbchef/VD till Kungsbacka GK

Vi söker dig som vill anta utmaningen och utveckla oss vidare till nya höjder.

Kungsbacka Golfklubb söker en ledare som vill driva och utveckla vår verksamhet.

Om oss

Kungsbacka Golfklubb erbjuder med sina 36 hål distriktets mest välskötta och variationsrika golfbana. Vår skogs-, park- och seasidebana är mycket populär bland våra medlemmar och gäster.

Under våra drygt 50 år har vi fostrat flera världsspelare. Vi erbjuder generösa träningsmöjligheter och har anställda tränare på högsta riksnivå. Allt för att alla golfare skall kunna utvecklas oavsett vilken nivå man befinner sig på.

Vi är idag rankade som Sveriges 5:e bästa juniorklubb. Klubben har på senare år arrangerat professionella tävlingar på både dam- som herrsidan.

Med miljön i fokus är en av våra ständiga målsättningar att minimera vår miljöpåverkan. Vi fick vårt första GEO-certifikat redan 2011 och det andra 2017. År 2020 förärades vi med Svenska Golfförbundets Natur- och Miljöpris och Göteborgs Golfförbunds Miljöpris. Klubben är av Svenska Golfförbundet diplomerad i jämställdhetsarbete, Vision 50/50.

Som Klubbchef kommer du att:

• Ha det övergripande ansvaret för att driva och utveckla verksamheten.
  • Rapportera direkt till styrelsen.
  • Ansvara för marknadsföring, information, ekonomi, fastigheter och medlemsfrågor.
  • Ansvara för att leda klubbens anställda.
  • Samverka med restaurang och golfshop.
  • Stödja kommittéerna i deras arbete.
  • Vara klubbens ansikte utåt samt hantera kontakter med företag och andra externa parter som myndigheter, kommunen, privata markägare etc.

Till hjälp har du motiverade medarbetare, styrelsemedlemmar och ideellt engagerade medlemmar.

Meriterande kompetens, erfarenhet och egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning.
  • Erfarenhet av personalansvar.
  • Goda kunskaper inom ekonomi / budgetarbete.
  • Erfarenhet och förmåga att strategiskt och strukturerat leda och utveckla en verksamhet.
  • Affärsmässig med erfarenhet av försäljning och sponsring.
  • Kommunikativ och med goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Du skapar delaktighet och gemenskap.
  • Du är positiv, social och serviceinriktad.
  • Det är ett stort plus om du har erfarenhet av liknande tjänster.
  • Spelar golf.

Vi erbjuder:

• 100% tillsvidareanställning som följer gällande kollektivavtal.
  • Årsarbetstid.
  • Gedigen introduktion.
  • Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta oss

Eventuella frågor kan besvaras av Martin Henriksson 0703-48 71 98 alternativt Måns Palmgren 0701-49 23 46.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev till ordforande@kungsbackagk.se.

Vi arbetar med rekryteringen löpande och vill ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 november 2022.