Avslutning för Hamracuperna 2018

Finaldagen i Hamracuperna den 15 september bjöd på fint väder och spännande matcher.

Finalen i Äkta Make/Sambo avgjordes först på 18.e där Katarina Larborn & Gösta Ignell slutligen vann med 2/0 över Lena Jovén-Dellenborg och Gunnar Jovén.
Stort Grattis till Katarina & Gösta.

I matchen om 3.e pris segrade Monica & Svante Runnquist över Jill & Jan Wahlström med 4/3. Grattis Monica & Svante.

Båda Singelmatcherna gick till särspel och fick avgöras först på 19.e.
Stort Grattis till Lennart Ström som besegrade Pierre Consil efter en mycket start upphämtning. Speciellt minns jag chippen över bunkern på 18.e som bäddade för särspelet.
I matchen om 3.e pris vann Johannes Rudevärn över Kia Pettersson, också det efter en stark upphämtning. Grattis Johannes.

Efter spelet hade vi en trivsam lunch i solen på terrassen och förrättade prisutdelning.

TACK alla som varit med i år. Jag hoppas att vi ses 2019. Vi har plats för fler deltagare i golfen roligaste spelform.
Och som vanligt finns alla årets resultat på hemsidan.

Med matchhälsningar
Svante Carlberg