MoreGolf Mastercard, vad ska det vara bra för?

Fördelarna med ett MoreGolf-kort blir bara fler, både för dig som medlem och för din hemmaklubb. Vill du ansöka om ett kort? Kom då ihåg att ange Kungsbacka Golfklubbs klubbkod 127 för att samtidigt gynna din hemmaklubb, eller ansök direkt på webben genom att klicka här. Hör av dig till oss i kansliet om du har frågor!

För att fira sommaren har MoreGolf Mastercard tagit fram ett erbjudande till dig som är medlem i Kungsbacka Golfklubb. Ansöker du om MoreGolf MasterCard nu får du ett värdehäfte med Greenfeerabatter på 59 banor och 9 000 bonuspoäng, som sätts in på kortet! Och i juni, juli och augusti får du 25 öre rabatt/liter drivmedel på bemannade Preem-mackar*. Dessutom stöder du  kungsbacka Golfklubb  med 200 kronor när du ansöker.

Förvandla alla dina inköp till en perfekt sving.

MoreGolf MasterCard är kreditkortet som är särskilt framtaget för oss som älskar att spela golf. Du får bonus på allt du handlar med ditt kort. Bonuscheckarna kan du använda till golflektioner, greenfee, golfprylar eller något annat kul hos någon av alla MoreGolf MasterCards samarbetspartners.

Kompletterande reseförsäkring och Hole-In-One-försäkring ingår!

Vi vill också passa på att berätta att MoreGolf MasterCard är laddat med riktigt bra

försäkringar. Eller vad sägs om att fira med "skumpa" på MoreGolfs bekostnad när du gjort Hole-In-One. Försäkringen täcker utlägg upp till 1 000 kronor när den försäkrade gör HIO.  Dessutom ingår en kompletterande reseförsäkring där hela familjen och upp till tre vänner i ditt resesällskap är försäkrade. Det enda du behöver göra är att betala mer än halva resan med kortet.

Ansök redan idag!

Det är enkelt att ansöka om kortet. Klicka på den här länken [Klubbspecifik länk] och fyll i dina uppgifter.

*Preem-rabatten dras automatiskt efter du betalat med kortet och syns på din månadsräkning

FAKTA: Med MoreGolf MasterCard kan du göra betalningar och ta ut kontanter. Ordinarie årsavgift 295 kr. Kreditränta f.n. 15,54% (2015-05-07), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 16,40 % och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 656 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,5 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 150 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tills vidare och ångerrätt gäller. Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673-0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.