Följ med Louise till det vackra Cypern och Korineum Golf Resort!

Korineum Golf Resort Cypern 2 nov - 9 nov 2019

Följ med Louise till det vackra Cypern och Korineum Golf Resort!

Korineum Golf Resort har en härligt läge på Norra Cypern med fantastiska vyer över såväl land som hav. Anläggningen har ett trevligt hotell samt bästa förutsättningar för en givande golfvecka. Knappt 30 minuter från Korinuem ligger den mysiga Medelhavsstaden Kyrenia vilken du når med hotellets fria shuttle. Här kan du strosa runt på smågatorna och slå dig ner på någon av de trevliga restaurangerna eller caféerna vid marinan och njuta av svalkande dryck och en bit mat.

Korineum Golf & Country Club bjuder på en omväxlande 18-hålsbana med rolig layout. Banan är välkänd för sitt fina skick och dess stora variation gör att den aldrig blir tråkig att spela utan här kommer du att utsättas för nya prövningar varje gång du peggar upp för en ny runda. En extra bonus är den vackra naturen och utsikten. Här gäller det att stanna upp för en stund och blicka ut över Medelhavet och det närliggande bergstoppen och bara njuta! För golfskolan finns bra träningsområde med bland annat en korthålsbana.

Korineum Boutique Hotel är ett fyrstjärnigt-plus hotell med rymliga och trevliga rum. Standardrummen har fransk balkong och utsikt mot bergen. Uppgradering kan ske till rum med större balkong med läge mot kusten. Hotellet har en utomhuspool och i klubbhuset finns ett mindre spa för dig som vill unna dig lite extra semesterlyx.

Inkluderat i priset: • Flyg Göteborg - Ercan t/r via Istanbul
• Flygskatter & golfbagstransport • Transport från flygplatsen till hotellet t/r
• 7 nätter på Hotel Korineum **** i delat dubbelrum • Halvpension
• 5 heldagsgreenfees på Korineum GC
• Träning inklusive rangebollar med Louise
Pris fr 14 990 kr per person
Enkelrumstillägg 1 700 kr
Tillägg delad golfbil 5 rundor: 900 kr per person

Obs! Begränsat antal platser & anmälan är bindande.
För mer information; kontakta Louise Bengtsén e-post: louise.bengtsen83@gmail.com
Kontaktperson på Golfbreaks Fredrik Wickman e-post: fwickman@golfbreaks.com / 0768-555500