Gilla oss på Facebook!

Det nya mantrat är från och med i dag "gilla" och "dela". Vi vill få ännu större spridning bland sociala medier, och därför vill vi att du går in på Facebook och gillar klubbens sida redan idag!

Klicka här för att gå direkt till vår Facebooksida.

Vi har haft en s.k. Facebooksida under ett par år och flera av de nyheter vi presenterar på hemsidan syns även på Facebook. Nu vill vi dock bli ännu bättre och se till att få större spridning i sociala medier av olika slag. För detta behöver vi din hjälp!

Om du är med i Facebook själv bör du därför omedelbart gå in på vår sida (tryck här) och välja att "gilla" sidan (knappen sitter strax under stora profilbilden). När du nu ändå är inne på sidan så kan du gärna ta och "dela" någon eller flera av de nyheter eller bilder vi har där. På det viset sprider du sidan till andra i din bekantskapskrets (som du är vän med på Facebook).

Om du sedan kan välja att "dela" bilder och nyheter till dina vänner när vi lagt ut något du tycker är bra så kommer det att bli en enorm spridning av namnet "Kungsbacka Golfklubb" och de bra verksamheter vi har.

På så sätt kan vi snabbt öka vår s.k. "räckvidd", vilket i sin tur troligen ger flera greenfeegäster, sponsorer och medlemmar, alltså ett otroligt enkelt sätt att hjälpa dig själv till en fortsatt låg årsavgift.

Ditt nya mantra skall alltså från i dag vara "gilla" och "dela".