Hannes Rönneblad mottog stipendium på Höstmötet!

Styrelsen för Jonathan Lavin Minnesfond har tilldelat Hannes Rönneblad 8 000 kr ur fonden. 

Efter en mycket stark amatörkarriär både i svenska landslaget och på college i USA har Hannes 2017 tagit det tuffa klivet över till en proffsgolf. Karriärövergångar är problematiska, men Hannes verkar ha hanterat övergången på ett bra sätt och med en tydlig plan.

I sin golf har Hannes alltid jobbat långsiktigt och uthålligt, ett arbetsätt som kommer väl till pass när han nu skall etablera sig i proffsgolfen.

Med stipendiet vill Jonathan Lavins Minnesfond visa att vi tror på Hannes och vi bidrar med ett stöd till utbildning och utveckling. 
Vi önskar Hannes all lycka till i framtiden när han navigerar vidare i golfvärlden och vi kommer att följa honom från de olika golfarenorna.

Såhär skriver Hannes själv om mottagandet:

"Vill utbringa ett stort tack till Jonathan Lavins Minnesfond för förtroendet och stipendiet som jag fick äran att ta emot i torsdags. En proffsövergång innebär många nya utmaningar, vilket jag har fått uppleva i år på många sätt, just därför värmer det extra mycket att få en sådan här utmärkelse. Ett stort tack till Bo Lavin som var på plats och delade ut stipendiet, och till alla andra som är med och stöttar mig i min resa!"

Stort grattis Hannes!

Kommentarer