Hur använder jag mitt introduktionskort?

Hos oss kan du använda dig av följande kort: GGF, SGF, GAF, SGA och PGA. Syftet med dessa introduktionskort är att ge en möjlighet till tjänste- och studiebesök eller utbyte av erfarenheter klubbar emellan.

Generella regler

Här på Kungsbacka Golfklubb är du välkommen att använda ditt introduktionskort enligt SGF:s och GGF:s rekommendationer. Vänligen föranmäl minst en dag i förväg att du önskar utnyttja ditt kort till kansli@kungsbackagk.se. Kom ihåg att uppge ditt kortnummer (GGF-nummer, SGF silvermärke etc).

Det enda kortet som kan användas vid tävling är SGF-kortet.

SGF-kortet kan utnyttjas 1 gång/säsong, enligt SGF:s rekommendationer.

GGF-kortet kan utnyttjas 2 gånger/säsong, enligt GGF:s rekommendationer.

GAF-, SGA- och PGA-kort kan utnyttjas 2 gånger/säsong.

Praktisk information

Innan rundan ska du skriva in dig i den svartgröna pärmen som ligger på receptionsdisken dygnet runt. Där anger du dagens datum, namn, hcp, golf-ID, bana, starttid samt ditt kortnummer/märke (viktigt att komma ihåg!) enligt instruktionerna i pärmen.

Har du en bokad starttid? Kom ihåg att ankomstregistrera dig i receptionen eller golfterminalen.

Efter detta kan du gå ut och njuta av golfspelet!

Är det några oklarheter, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Du når oss på kansli@kungsbackagk.se, 031-93 81 80 eller genom att besöka oss i receptionen.