Information Golfveckan 2020

Anmälan öppnar 29 juni kl. 08.00

20/7 SEBAGO-Bollen - TRENDMARK

Sponsor för årets första tävling i Golfveckan är TRENDMARK.

Tävlingen spelas som en Fyrboll / Poängbogey uppdelat på en A- och B-klass. Varje spelare får en 10%-ig HCP reducering.

21/7 Profilslaget - Smarteyes Kungsbacka

Golfveckans andra tävling har som sponsor Smarteyes.

En singeltävling i 3- klasser där A-klassen spelar Slagtävling, medan B- och C-klasserna spelar Slaggolf.

22/7 Två Generationer - Stora COOP Kungsbacka

På Golfveckans 3:e dag står Stora Coop Kungsbacka som sponsor.

Greensome, slaggolf i två klasser, A (->36,0) och B (36,1-72,0).

23/7 Äkta Make/Sambo - Bofint AB

Bofint AB är sponsor för denna tävling.

En Foresome tävling där vi spelar slagtävling i A-klassen och slaggolf i B-Klassen.

24/7 Shopens Utmaning - Lollos Golfshop

På golfveckans näst sista dag så är vår egen utmärkta shop sponsor. Lollos Golfshop, shopen med kampanjen "Garanterat Lågt Pris". Titta gärna in i Shopen.

En singeltävling som är en riktig utmaning där A-klassen spelar från Vit/Blå tee, slagtävling. B- och C-klassen spelar från Gul/Röd tee, slaggolf och D-klassen Poängbogey.

25/7 Jubileumstävling 3 x 6 hål

Jubileumstävlingen då klubben fyller 50 år avslutas med en trevlig partävling. Fyrboll 6 hål, Greensome 6 hål och avslutningsvis Foursome de sista 6 hålen.

Löpande start, första start klockan 08.00.

OBSERVERA att anmälningsavgiften skall vara inbetald via Min Golf, innan anmälningstidens utgång. Anmälningsavgift 100 kr/pers.

Varje spelare ansvarar för att man har 4 registrerade ronder under de senaste 12 månaderna. Kontroll sker på pristagarna.

Mer information kring tävlingarna under Golfveckan 2020 finns i tävlingskalendern. https://www.kungsbackagk.se/se/tavling/tavlingar

Lycka till!