Jasmine - ny klubbchef

Varmt välkommen!

Vi är väldigt stolta att kunna presentera vår nya klubbchef, Jasmine Rawsthorne, och samtidigt önska henne varmt välkommen till oss på Kungsbacka GK!

Styrelsen och personal ser fram emot gott samarbete, där vi till tillsammans, fortsätter arbetet med att utveckla vår fina golfklubb. Jasmine börjar sin anställning i slutet av mars.

Än en gång välkommen till Kungsbacka GK!
Styrelsen / Måns Palmgren, ordförande

Hej alla medlemmar!

Mitt namn är Jasmine Rawsthorne, 45 år och uppvuxen i Göteborg. Jag har jobbat med golf i över 20 år och kommer närmast från Karlshamns Golfklubb, en 36-håls anläggning i Blekinge. Det kommer vara mycket jag ska sätta mig in i, men jag vet att jag kommer få fin hjälp från Håkan, styrelsen och personal. Jag brinner för och drivs av medlemsvård, personalvård och trivsel på klubben.

Jag känner mig så välkommen av styrelsen och de i personalen som jag fått nöjet att träffa. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla, personal, medlemmar och partners!

Bästa hälsningar
Jasmine Rawsthorne