Jeanine Dettner - ny tränare!

Vi välkomnar Jeanine Dettner till Kungsbacka GK!

Jeanine är anställd från 1 april och kommer i första hand ha hand om juniorträningen.

Jeanine började med golf, vid 10 års ålder, på S.t Jörgen Golfklubb. Gymnasieåren spenderades på Idrottsgymnasiet Katrinelund i Göteborg med inriktning golf och därefter blev det college i USA på Campbell University. Jeanine är nyexaminerad från PGA of Swedens Tränarassistentutbildningen, dessutom är hon utbildad inom psykologi, såväl generell som idrottsinriktad på både gymnasial och universitetsnivå.

Jeanine är gift med Wilhelm Dettner, mamma till Layla 6 år och  Henry 2 år. Hela familjen spelar golf, till och med minstingen.

Vi ser fram emot och hälsar Jeanine välkommen att bli en del av vårt team och gemenskap på Kungsbacka Golfklubb.