Årsmöte 22 april i Kungsbacka Golfklubb

Plats: Digitalt möte
Anmälan: All anmälan via Min Golf - senast 20 april

Digitalt Årsmöte

Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 kommer Årsmötet 2021 att hållas digitalt. Uppkoppling sker via dator, telefon eller surfplatta och länk till mötet skickas via e-post till alla som har föranmält sitt deltagande via Min Golf. Det är viktigt att alla som avser delta kontrollerar att det är korrekt e-post i Min Golf.

Så här anmäler du dig till Årsmötet, se bild nedan.

• Gå in på Min Golf
  • Sök upp tävling på Kungsbacka GK den 22 april.
  • Klicka på tävlingslänken och anmäl dig till ”tävlingen” Årsmöte 22 april 2021.

En anmälan - En röst

Adressen skall vara personlig och endast en röst per e-post och beslutspunkt kommer att räknas vid votering.

Viktigt inför Årsmötet:

• Motion skall vara styrelsen tillhanda senast 4 veckor före höstmötet, 2021-03-25.
  • Alla motioner mailas till klubbchef@kungsbackagk.se

Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på klubbens medlemssidor 1 vecka innan höstmötet, 2021-04-15

Läs gärna Kungsbacka Golfklubbs stadgar innan höstmötet: Länk till stadgarna