Då var det åter dags för årets roligaste golfdag! KM i Korthålsbana och KM i Puttning kommer att spelas den 26 september (samma dag som Hummergolfen).

På Korthålsbanan kör vi shotgunstart kl 9.00 och kör till en början 18 hål. Vi räknar då med att klockan hinner bli nästan 12 och det är lunchdags. Efter att cuten har dragits så är det 9 hål till för dom 18 som gått vidare och där räknar vi med att starten går kl 13.00. Eftersom vi har restriktioner på att vi inte får vara fler än 50 pers inklusive funktionärer har vi satt maxantal till 45 personer (både för Korthålsbanan och Puttningen). Den som är litet kvicktänkt har nu räknat ut att det ju blir 5-bollar och det är helt korrekt, vi kör 5-bollar då det känns smidigare än att ha flera bollar per hål. Har man tur så är ju dessutom inte alla medtävlare otrevliga den här gången!

KM i puttning spelas i "cupform" och vi räknar med att starta kl 14.00 (då skall KM Korthålsbana vara klart).

I år har vi fina pokaler till vinnarna i respektive klass och dessa delar vi ut efter att båda tävlingarna är avslutade. 

Skynda er nu in på Golf.se och anmäl ert deltagande. Observera att om man vill spela båda tävlingarna behöver man också anmäla sig till båda tävlingarna!

Vi ses på klubben!

JK/Elitkommittén

Kommentarer

Fler artiklar