Smarteyes - Medlemserbjudande

Smarteyes bjuder oss medlemmar i Kungsbacka Golfklubb på synundersökning

Vi har fått ett bra erbjudande från vår nya samarbetspartner Smarteyes som nyligen öppnade en ny butik i Kungsmässan. Smarteyes har funnits i drygt tio år och är något av en utmanare i optikbranschen. De har t.ex. egen design och skippar på så sätt dyra mellanhänder vilket gör at du kan få en fantastisk kvalitet till ett väldigt bra pris. Enkelslipade glasögon kostar från 1000 kr och du kan köpa progressiva från 3000 kr.

Vi medlemmar i klubben får nu gratis synundersökning i butiken i Kungsmässan (värde 400 kr) om vi anger koden ”KUNGSBACKAGOLF”, antingen vid bokning online på smarteyes.se/boka eller om du säger koden i butik. Synundersökningen är gratis och det finns inget köpkrav.

Erbjudandet gäller för synundersökning för glasögon, värde 400 kr, det gäller året ut. Inget köpkrav. Erbjudandet gäller ej företagsavtal eller i kombination med andra tillfälliga rabatter/erbjudanden.