Nytillskott till vår elit

Nytillskott till Elit & Junior

Vi har den stora äran att välkomna Filippa Sundqvist som från och med i år kommer att representera Kungsbacka Golfklubb. 

Filippa blir en del i klubbens Elit & Juniorsatsning samt att hon blir ett härligt tillskott inför nästa års SM Klubblag Damer. Efter en fantastisk laginsats av våra tjejer, lyckades de ta en andra plats på division 2. Det här innebär att till nästa år är det division 1 för Kungsbacka GKs damer - Jätteroligt! 

Filippa är högt rankad och finns med i Swedish Golf Teams landslagsverksamhet, ingår i flicklandslaget och har under de senastse åren tagit både EM brons och EM silver. 

 

Filippa Sundqvist

"Jag är 18 år och har växt upp på Kungsbacka Golfklubb. Där tillbringade jag stora delar av min tid som liten. Sedan tre år tillbaka har jag varit på Hills Golfklubb, men är nu tillbaka där allt startade. Jag har alltid älskat att tävla och när jag kom med på mitt första landslagsuppdrag våren 2019 visste jag att detta var något jag verkligen ville satsa på. Sedan drygt ett år tillbaka har jag varit med i flicklandslaget där vi har tagit både EM Brons och EM Silver. Jag ser jättemycket fram emot att bli en del av Kungsbacka Golfklubb igen och se vad de kan ge mig för att utvecklas som spelare."

Filippa Sundqvist

 

Vi önskar Filippa hjärtligt välkomna till Kungsbacka Golfklubb!

 

 

Kommentarer